El teu (nostre) llenguatje.

EL TEU LLENGUATGE 

M'agradaria tenirte aprop...
 a l'abast de la mà...
ben aprop, per estirar el braç i tocarte la cuixa, suaument, carinyosament... 

Fins que els teus pensaments em demanin que deixi a un costat el carinyo, pero no molt lluny, i doni pas a la sensualitat, aquesta gran amiga nostre, la nostra amant, la nostre companya de viatge, aquesta que tant idolatrem, admirem, i... compartim... Em demana que m'apropi mes, no jo a tu... sinó la meva ma al teu plaer, aixi entenc, i aixi faig, començo el meu camí. 

Un plaent camí, per la cara interna de la teva cuixa, la part mes suau i sensible, aquesta part que et fa eriçar la pell i augmentar la respiració a mida que m'acosto al teu centre, segueixo el meu cami, gaudintlo, deleitantme amb el teu tacte, pero ja estic arribant, ho se, l'escalfor de estar ben resguardat entre les teves cames mho fa notar... ja he arribat, els meus dits ja toquen la part exterior dels teus llavis. 

Soc ben rebut, una notable inspiració mho fa saber... pero et vull sentir... et vull sentir be... i la millor manera de sentir es amb el Cor, i aixi vull fer, et vull sentir tota, et vull sentir amb el Cor, pero aquest no va mai sol... ve acompanyat del Índex i l'Anular,  aquest savis palpadors, aquests amants experts en la recerca del plaer... ells seran els encarregats de obrir pas cap al desitg, d'obrir les cortines del teu plaer i deixar sortir la teva llum, deliciosa llum... i vols que ho fagi, mho dius, amb el teu llenguatge, pero mho dius... augment de les teves inspiracion em demanen que la deixi sortir... la llum... ja la puc veure, es molt brillant pero per res enlluernant, diria que podria pasar hores mirant la llum, pero mentiria... en el mateix instant de veurela, ja no en tens prou, en vols mes... i aixi es, ja la vull tocar, la vull sentir com be he dit, amb el Cor... la tinc a tocar, i la toco, es calenta i mullada, i ten alegra del contacte, pero en vols mes, un subtil i sensual gemec, acompanyat d'un espasme de plaer mho exigeixen, pero no calen exigexies quan es tracta de plaer i devoció. 

El Cor, l'Index i l'Anular, a l'unison, acariciantla, amb la mateixa insistència i perseverància, que sensualitat, i delicadesa... insistència corresposa amb humitats, perseverància agraïda amb inspiracións pronunciades, sensualitat que et fa palpitar i delicadesa que et fa gemegar... 

Pero ja en tornes a voler mes... aquest cop no calen senyals, se que vols, se que haig de fer, es el que em ve de gust fer...  vols i vull tornar a deleitarme amb el sabor de la teva llum, vull tornar a gaudir del gust de la teva llum... quant mes aproxima la meva boca a tu mes es pronuncia la teva inspiració per deixar anar un espontani i sensual gemec que em demana mes intensitat, gemec al que corresponc amb el que em demana, i tambe desitjo... Augmento el ritme, i amb ell els teus espasmes de plaer, i amb tot aixo la nostra luxuria, i les ganes dels dos de explorar i ser explorats, Índex i Cor de nou els encarregats de endinsarse en tu, pero en linia recta, sinó en una corba vertical, alla es on d'amaga, ones resguarda l'epicentre de la teva llum... s'ensissen, sense dificultat, mes aviat tot lo contrari, casi succionats pel teu plaer...  inicien la recerca, busquen i troben, troben i toquen, toquen i reculen... tornen a tocar... insisteixen, una i altre vegada, incrementant cadència, ritme i intensitat... mentres la meva llengua segueix degustante, gaudinte, saborejante, fente esgarrifar cada vegada que el meu piercing et colpeja... cada cop mes desvocat, al igual que els teus gemecs, sonors i constants... pero un per sobre de tots, un que crida la meva atenció, un que em fa aixecar el cap... 
em mires... 
et miro... 
et mosegues el llavi...
em relameixo... 
vols alguna cosa mes...


se el que vols... i tho donaré... et poso d'esquenes a mi i... ja coneixes com segueix aquest relat, ho coneixes be, ho coneixes FINS EL FONS!


este relato está escrito en catalan, somos bilingues, y estamos orgullosos de ello, pero si alguien esta interesad@ en la traduccion, que la pida, y en cuanto podamos nos ponemos manos a la obra! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario